laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBWINKEL IN RIJWIELEN (NICHEMARKT)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56025 11-03-2013 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

- Bent u een (ervaren) ondernemer die ook op zoek is naar een compleet werkende webwinkel voor een product naar keuze?

- Of bent u al actief in de rijwielbranche en wilt u uw bezoekersaantallen op uw site van uw huidige webwinkel verhogen door aanvulling van deze hoog geplaceerde en goed vindbare webwinkel?

Dan biedt dit bedrijf voldoende mogelijkheden voor u.

Wegens gebrek aan tijd bij de huidige ondernemers wordt een webwinkel in rijwielen te koop aangeboden. Het huidige product heeft een specifiek concept en uitstraling gericht op nichemarkt. De webwinkel is eenvoudig uit te breiden met andere aanvullende producten of om te bouwen voor een geheel ander product.

De webwinkel heeft een goed vormgegeven website met diverse betaal- en bestelmogelijkheden met een daaraan gekoppeld CRM-systeem met ruim 500 klanten en hetzelfde aantal prospects. Daarnaast is er een Facebook en Hyves site alsmede een zeer goede search-engine optimalisatie.

Op dit moment is er geen voorraad, er zijn diverse goede contacten in Nederland als in het buitenland voor het snel verkrijgen van nieuwe voorraad. De merknaam en het logo zijn gedeponeerd bij het Europees Octrooibureau. De focus ligt zowel op de particuliere markt als op de B2B markt.

In het bedrijf zijn geen personen werkzaam buiten de eigenaars, de webwinkel kent geen fysieke winkel en heeft geen bancaire schuld.

De winkel is zeer geschikt voor een ondernemer met visie of een bestaande webwinkel in rijwielen en kent een beperkte investering/overnamesom.

De huidige eigenaars zijn bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan de nieuwe eigenaar.

De transactievorm is nader overeen te komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29