laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VEELZIJDIG EN ZEER GOED ONDERHOUDEN PARTYCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56020 11-03-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk N.v.t. Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Dit zeer goed onderhouden zalencentrum in de provincie Groningen is uitermate geschikt voor een conceptrestaurant. Midwolda heeft van oudsher een rijk verenigingsleven. Het woon-, natuur- en recreatieproject Blauwestad zal de komende tijd een enorme impuls geven aan Midwolda en omgeving. In dit ambitieuze plan wordt het Oldambt ten zuidoosten van Midwolda onder water gezet en veranderd in een Oldambtster archipel. Hier worden 1.480 woningen gerealiseerd tezamen met tientallen hectare bossen en natuurgebieden.
De huidige ondernemers zijn in 1997 gestart met de exploitatie van dit zalencentrum. Door de jaren hebben de ondernemers het bedrijf flink uitgebreid en zeer goed onderhouden, waardoor het geheel up to date is. Dit zalencentrum is veelzijdig. Zo herbergt het een buffetrestaurant, grillrestaurant, een bistro, vier bowlingbanen met bar, een grote feestzaal en diverse zalen die gebruikt worden voor vergaderingen of bijeenkomsten.

Het pand leent zich uitstekend voor een conceptrestaurant. Het bedrijfspand biedt de mogelijkheid om met verschillende concepten te werken alsmede er één groot bedrijfsconcept in te plaatsen. Men kan bij deze concepten denken aan; een Aziatisch concept, een grillrestaurant of een “all you can eat concept”. Tevens leent de omgeving, die circa 40.000 inwoners telt, zich uitstekend voor het aanwenden van nieuwe markten.

De doelgroep van dit bedrijf strekt zich over de gehele provincie Groningen. Op dit moment richt het bedrijf zich voornamelijk op de toeristische en particuliere markten. Door de aanwezigheid van diverse vergaderzalen is er ook de mogelijkheid om de zakelijke markt aan te wenden.
Kortom een zeer goed onderhouden, veelzijdig zalencentrum uitstekend geschikt voor een conceptrestaurant.
De huidige ondernemer wenst een groot gedeelte van het pand te verhuren en de inventaris te verkopen!
Huurprijs: € 55.000,= per jaar excl. BTW
Vraagprijs inventaris: N.o.t.k.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29