laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROEIENDE EN WINSTGEVENDE VIJVERBOUWER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56016 11-09-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 N.v.t. N.v.t. V.O.F.

omschrijving

- De ondernemers (vader en zoon) zijn eigenaar van, en werkzaam in, een bedrijf (VOF) dat zich specialiseert in luxe producten voor tuinen van zowel particulieren als bedrijven.
- De onderneming is gevestigd in het westen van het land en heeft 1 vaste werknemer in dienst. Tevens maakt de onderneming gebruik van enkele oproepkrachten.

- De onderneming realiseert vijvers, vaste keukens en open haarden in tuinen. Behalve de realisatie voorziet de onderneming ook in advies en verhuur.
- Het concept van de onderneming zal verder uitgebreid worden. Het hoofdthema wordt “buiten genieten”. De onderneming wil gaan voorzien in alles wat onder dit thema valt.

- De onderneming is één van de vijf gecertificeerde Lake Management Dealers in Nederland. Dit betekent dat de onderneming de kennis en producten in huis heeft om problemen met grotere wateromgevingen op te lossen.
- Er is gestart met de inrichting van een webwinkel. De investeringen hiervoor zijn relatief laag. Vanaf medio januari 2013 zal de webwinkel operationeel worden.
- Vanaf april wordt er een extra medewerker aangenomen om meer capaciteit te creëren. Ook kan hierdoor één van de vennoten zich meer focussen op sales.

- De ondernemer is op zoek naar een financiering van groot EUR 50.000,- voor werkkapitaal.

- De onderneming heeft een omzet gedraaid van EUR 305K in 2010 en EUR 346K in 2011. In de eerste helft van 2012 is er een omzet van EUR 248K behaald.
- De solvabiliteit van de onderneming bedraagt medio 2012 een zeer gezonde 38,4%.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29