laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT MET WINKEL EN VERS BELEVING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55999 10-09-2012 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Verliesmakend Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een gast kan bij ons terecht voor een smakelijke maaltijd in het restaurant maar hij kan ook mooie verse producten in onze winkel kopen en vindt daar ook alle ingrediënten voor een verse maaltijd.
Of de gast een avond in ons restaurant wil doorbrengen of later wil shoppen voor ingrediënten, het is altijd een beleving. Passie voor eten en de Italiaanse beleving kenmerken de sfeer die wordt versterkt door het aanbieden van clinics, wijncursussen, catering, kaas- & broodcursussen en allerlei andere activiteiten die sfeer en beleving positief beïnvloeden.

Afhankelijk van de locatie en de ambities van de ondernemer worden individuele elementen versterkt. Hart wordt gevormd door de passie van de ondernemer en zijn team. Juist door de slimheid van het basis assortiment is er ruimte voor verschillende manieren om deze aan de man te brengen.
De ontwikkeling van assortiment, promotionele activiteiten marketing en automatisering en vanzelfsprekend de aansturing van de totale organisatie gebeuren centraal.

Als franchisenemer kun je je focussen op jouw eigen vestiging. Als je bij ons past dan heb je een passie voor (eerlijk) voedsel en pas je bij ons gedachtegoed, je bezit een ondernemersmentaliteit, doorzettingsvermogen, bent eigenwijs maar realiseert je ook dat je onderdeel bent van een keten. Je bent zelfstandig en dus verantwoordelijk voor de resultaten van jouw vestiging. Zaken als productkwaliteit, service, administratie, personeelskosten e.d., zijn dagelijks werk.

Als het genoemde profiel en het verhaal aanspreekt en u hebt de ambitie om, een samen met ons een dergelijke onderneming op te zetten en zelfstandig te exploiteren, dan komen we graag met u in contact. 


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29