laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: ZORG VOOR LETSELSCHADESLACHTOFFERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55998 10-09-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Dit zorgconcept helpt cliënten met een beperking (letselschade) bij het bereiken van de maximale kwaliteit van leven op het gebied van wonen, zorg, welzijn en arbeid. De franchisenemers zijn de brug tussen verzekeraars, belanghebbenden en letstelschadeslachtoffers. Uitgangspunt is om voor zowel voor slachtoffers als de andere partijen bevredigende lange termijn oplossingen te adviseren.

Opdrachtgevers zijn veelal de verzekeraars die sterk hechten aan kwalitatief hoogwaardige en objectieve inventarisaties en advies. Integraal onderdeel van de aanpak is de nazorg. De franchisenemer bewaakt dat, de afspraken worden uitgevoerd zoals afgesproken en binnen het budget. De franchisenemer vormt daarmee dus de brug tussen de belangen van het letselschade slachtoffer en andere partijen.

De ideale ondernemer is gedreven en ervaren op het gebied van dienstverlening en management in de zorg. Omdat de kwaliteit van leven voor het letselschade slachtoffer het uitgangspunt is, is de ideale achtergrond die van ergo- of fysiotherapeut maar ook mensen met andere (bredere) ervaring zijn zeker niet uitgesloten. Hij of zij is een relatiebouwer die goed kan luisteren, klantgericht is en graag in een netwerk actief is. Basis kennis van AWBZ en WMO is nodig om succesvol bij deze formule te kunnen opereren.

Naast een bewezen concept, prima opleiding en begeleiding, relatief lage opstartkosten en een uitstekend perspectief, is er sprake van beperkt risico aangezien de zorg een markt is die nauwelijks conjunctuurgevoelig is. Hoewel het concept al acht jaar succesvol is, is er wel sprake van een jonge franchise. Een (startende) ondernemers moet dit element van pionieren als een meerwaarde zien.

Een franchisenemer krijgt een redelijk groot gebied tot zijn beschikking en het ligt in de rede dat er snel sprake zal kunnen zijn van groei. Er wordt van de kandidaat naast ambitie daarom ook de nodige organisatorische kwaliteiten verwacht.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29