laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE BOUWKUNDIG CONSULENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55997 10-09-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is vooral actief in de zorg. Dit segment van de markt is veel minder conjunctuurgevoelig. De huidige werklast maakt dat er een sterke ambitie is om het netwerk van ondernemers te laten groeien.
De franchise bestaat uit gekwalificeerde schade-experts met kennis van bouwtechnische aangelegenheden en relevant juridische inzicht. Zij adviseren gericht op alle denkbare soorten risico-inspecties, schades-expertises, problemen en geschillen die voort kunnen komen uit brandverzekeringen, bouw, techniek of vastgoed (incl. ruimtelijke omgeving).

De franchisenemers adviseren op een hoogwaardige, objectieve manier hun klanten en ontwikkelen oplossingen op maat, terwijl zij daarna, bij de uitvoering, de directie voeren. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen, corporaties en intermediair-, aannemers- en installatiebedrijven.

Onze opdrachtgever heeft een portfolio met verschillende zorgformules die elkaar voorzien van opdrachten. De franchisegever zelf heeft, naast een grote hoeveelheid vakinhoudelijke, juridische en verzekeringstechnische kennis, vooral veel ingangen bij potentiële opdrachtgevers.

De ondersteuning voor de franchisenemers is op maat en behelst veel training en 1e lijns bedrijfsadvies. Zij kan ook assisteren bij het maken van bedrijfs- en (lokale) marketingplannen.

De kandidaat die wij zoeken heeft een bouwkundige achtergrond, beschikt over ervaring bijvoorbeeld bij een architectenbureau of als projectleider, is goed in de omgang met mensen en commercieel ingesteld. Het potentieel rendement is prima. Ook beschikt hij of zij over de financiële middelen om de aanloopkosten van zijn onderneming te financieren. Het is de ideale omgeving voor een ondernemer (ZZP’er) die op zoek is naar een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.
Mocht je interesse zijn gewekt en het profiel bij je passen dan horen we graag van je.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29