laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITZENDBUREAU MET BREAKEVEN GARANTIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55996 10-09-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

De arbeidsmarkt flexibiliseert snel. De realisatie neemt toe dat tijdelijk talent inzetten, kan resulteren in een concurrentievoorsprong. Onze franchiseformule is in staat om organisaties te ondersteunen met tijdelijke krachten. Uitzendmedewerkers van alle niveaus maken organisaties buigzaam en weerbaarder bij tegenwind. De tijdelijke medewerker op zijn beurt, maakt graag gebruik van de mogelijkheid om in afwisselende omgevingen te werken en zich ontplooien in een breed scala van branches en culturen.

In onze formule werken de vestigingen zelfstandig dus voor eigen rekening en risico. Tegelijkertijd zijn zij de bouwstenen van het geheel. Het is een concept dat zich bewijst. De uniformiteit, in combinatie met ondernemerschap, zorgt voor de unieke slagkracht van de franchisenemers. De salarisafhandeling en de expertise op arbeidsrechtelijk gebied verzorgen wij.

Als franchisenemer krijg je een geografische regio en een functiegebied onder je hoede. Je begint voor jezelf maar hoe groot je wordt bepaal je zelf. Binnen je vestiging stuur je na verloop van tijd een aantal professionals aan die tot jouw verantwoordelijkheid behoren. Door uniformiteit met meerdere franchisenemers krijg je een grotere naamsbekendheid en profiteer je van een grotere poule aan professionals. De uniformiteit wordt bewaakt door het formulemanagement d.m.v. een handboek, gezamenlijke systemen en gemeenschappelijke huisstijl.

Er is geen sprake van een entree fee en je hebt onmiddellijk toegang tot systemen en materialen die helpen bij het genereren van omzet. Wij zullen op een uiterst proactieve manier voor zorgen dat je snel in staat bent om omzet en rendement te maken. De formule levert, mits goed ingezet, een prima rendement. Vanzelfsprekend zijn er geen garanties. ‘Het is geen ondernemen zonder nieten’. Ondanks alle inspanningen van de franchisegever blijft het gaan om de vaardigheden van jou als individuele ondernemer.

Graag komen we met je in contact als je durf, doorzettingsvermogen en een ondernemersgeest hebt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29