laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AFSLANKINSTITUUT TEGEN GUNSTIGE VOORWAARDEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55987 06-09-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ter overname aangeboden: Compleet ingericht afslankinstituut inclusief klantenbestand.

Het betreft een franchiseformule met landelijke bekendheid. Al vanaf 1983 is de formule toonaangevend en trendsetter op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie. Onze ervaren vakspecialisten ontwikkelden nieuwe methodes voor afvallen die voor iedereen haalbaar zijn en ook nog eens leuk om te doen. Doel daarbij is voor elke individuele cliënt het gewicht te bereiken dat bij haar past.Voor een vrouwelijke kandidaat met meer dan gemiddelde affiniteit met commercie en dienstverlening biedt de overname van deze bestaande vestiging de uitgelezen mogelijkheid om een eigen bedrijf te runnen zonder zware initiële financieringslast.

Tevens zoekt de formule uitbreiding van haar vestigingen in Nederland en daarbuiten. Vanwege een toenemende vraag naar onze dienstverlening vanuit de Randstad zoeken wij vooral voor de grote steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, maar ook voor andere plaatsen, naar ondernemende vrouwen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en als zelfstandig onderneemster willen werken in een dynamisch bedrijf met een toonaangevende, professionele en doorontwikkelde formule op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29