laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NIEUWE CASCO HORECARUIMTE IN CENTRUM VLISSINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55963 04-03-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Nieuwe casco horecaruimte
Een van de meest bruisende Zeeuwse steden is ongetwijfeld Vlissingen. Over de wel bekende Boulevard kan er in elk seizoen gewandeld worden en genoten worden van de kust en de zeeschepen die hier op een steenworp afstand van de kustlijn varen. De stranden zijn onmiskenbaar een zeer belangrijke trekpleister.
De van oudsher bekende havenstad ademt een Maritieme sfeer uit. Met veel winkels, diverse horecagelegenheden, een overdekt winkelcentrum en verschillende attracties is Vlissingen ook een winkel en uitgaanscentrum op Walcheren. Ook de vele evenementen die hier zeer regelmatig worden gehouden vormen een grote aantrekkingskracht op de lokale en toeristische bezoeker.
De horecaruimte zal gevestigd worden op de begane grond van een nieuwbouwproject. Dit project ligt aan de Houtkade in het nieuw ontwikkelde Scheldekwartier, op het terrein van een voormalige scheepsbouwer.

Dit gebied is opnieuw ingericht en vormgegeven. De gemeente heeft de intentie de voor het object gelegen binnenhaven een opvallende maritieme invulling te geven. Het project zal dan uitkijken op de haven.
Er worden hier vele woningen en appartementen gerealiseerd.
De volledig casco horecaruimte heeft een BVO van ca. 316m2. De mogelijkheid bestaat om dit op te splitsen in 2 units (ca. 160m2 en 150m2). De omzetprognose voor het geheel wordt geschat op € 400.000,-/€ 500.000,-.

Huurprijs totaal: € 59.000,- per jaar
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29