laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL-PENSION GELEGEN IN HET CENTRUM VAN RENESSE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55962 04-03-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Hotel – Pension

Renesse heeft alles in zich om haar bezoekers een fijne tijd te bezorgen. Een verblijf in Renesse kan op vele manieren ingevuld worden. Het dorp zelf bruist van de activiteiten en alle mogelijke vormen van verblijfsrecreatie zijn hier te vinden. Aan de rand van het centrum van deze bruisende en toeristische badplaats, op zeer goede locatie, ligt dit mooie en sfeervolle bedrijf, dat momenteel in gebruik is als hotel-pension.

Het omvat 8 kamers, een appartement, een privé woongedeelte en een royale parkeergelegenheid op eigen terrein aan de achterzijde.
Dit Hotel-pension staat goed bekend en heeft een goede bezettingsgraad. Dit blijkt ook uit de vele herhalingsbezoeken van de gasten die hier verblijven. Zowel Nederlandse gasten alsook buitenlandse toeristen weten de weg naar hier te vinden.

De riante tuin aan de achterzijde (ligging op het zuiden) geeft het geheel een ruime en rustige uitstraling. Deze tuin biedt voldoende ruimte voor eventuele uitbreiding van het pension. Een bouwplan hiervoor is reeds aanwezig.

Huidige eigenaar heeft bedrijf onlangs geheel gerenoveerd. De kamers zijn smaakvol ingericht. De ontbijtruimte kan met enige kleine aanpassingen ook als (specialiteiten) restaurant worden geëxploiteerd.
Het object is goed geïsoleerd en verkeert in goede staat van onderhoud. Er is veelal gewerkt met onderhoudsarme materialen. Geen verplichtingen.

Vraagprijs O.G. en inventaris: € 895.000,- K.K.
Ruil koop met kleine B&B of woning bespreekbaar
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29