laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NEEMT U HET GOOI EN GROOT UTRECHT OVER?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55958 04-09-2012 Detailhandel Non-Food Boekhandels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. € 50.000 - € 100.000 € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Wenskaarten zijn er in alle vormen en maten. Door pensionering van de huidige franchisenemer komt de regio Groot Utrecht en het Gooi vrij. Een gebied met ruim 1 miljoen inwoners en veel winkels die klant zijn (en willen blijven!).
Zoekt u alleen of samen met uw partner een solide inkomen en toch zelfstandigheid, dan is dit wellicht een passende mogelijkheid voor u.
Wij sturen u met genoegen onze uitgebreide informatie brochure toe. Uw vragen beantwoorden wij met plezier. Uiteraard volgen er gesprekken met de huidige franchisenemer en de franchisegever.

Kortom: wij informeren u graag en volledig, zodat u weet waar u aan begint en er een goed belegde boterham mee kunt verdienen. Vervolgens wordt u bij de start perfect begeleid en blijft de franchisegever u ten allen tijde ondersteunen met raad en daad, met nieuwe kaarten en aanverwante producten. U bent welkom om middels een projectgroep of de franchiseraad invloed uit te oefenen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29