laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AUTOWIELEN HERSTELLEN, 4 KANSEN OP ELKE AUTO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55954 04-09-2012 Groothandel Groothandel in auto`s en accessoires
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Aangeboden wordt een bewezen systeem, uniek en in Nederland nog niet aanwezig, gepatenteerd wereldwijd voor het repareren van aluminium autowielen zowel op locatie als in een eigen werkplaats.
Met dit systeem kunnen wielen met kleine en grote beschadigingen volledig hersteld worden. Zonder kleurverschil, als nieuw. Met gepatenteerde systemen, sneller door een kortere droogtijd en goedkoper door efficiënte apparatuur en werksystemen.
De klanten zijn vooral in de zakelijke markt te vinden. Leasemaatschappijen, de grote(re) dealers en verzekeringsmaatschappijen zijn de belangrijkste doelgroepen.
Deze formule is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een bestaand schade herstelbedrijf als aanvulling op het pakket aan diensten.

Het systeem kent zowel de mogelijkheid voor reparatie op een vaste locatie als middels een mobiele unit. Veel van de huidige vestigingen hebben beide.

Voor Nederland zoeken we zowel een Master Franchiser die de formule landelijk kan oppakken en uitrollen als individuele franchisenemers die een regio (van 500.000 tot 1 miljoen inwoners) als hun exclusieve gebied gaan bewerken. Met een investering onder de € 100.000 kunt u in een beschermd gebied al van start.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29