laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE BESPARINGSFORMULE ZONDER EIGEN INLEG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55820 28-02-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Voor een franchisegever zijn wij in heel Nederland op zoek naar ondernemers die consultant willen worden en daarmee hun eigen onderneming willen opbouwen bij een formule die forse besparingen oplevert op het gebied van internet, bellen, TV, mobiel en energie. Een uniek landelijk concept met de hoogste kwaliteiten van gerenommeerde partners (KPN en Greenchoice) tegen de laagste tarieven. Gericht op zowel particulieren als bedrijven. Een gezin kan op deze diensten met deze formule gemiddeld € 1.000 per jaar besparen. Voor bedrijven zijn er nog veel grotere besparingsmogelijkheden.

Deze formule is uniek door haar eigen opties, haar vernieuwende marketingstrategie en haar uitdagende en lucratieve verdienmodel met ongekende mogelijkheden.

Er is geen eigen inleg en/of franchisefee van toepassing.

U hoeft zelfs geen kennis van deze markt te hebben, want de franchisegever verzorgt gratis vele waardevolle trainingen, waarmee u alle benodigde kennis kunt verwerven.

Een prachtige kans voor ondernemers die met geringe eigen geldmiddelen een eigen onderneming willen opbouwen.

En ook een mooie kans voor ondernemers die hun bestaande onderneming willen uitbreiden of naast hun bestaande onderneming een nieuwe activiteit willen ontplooien.

U kunt uw onderneming net zo groot maken als u zelf wilt. Er bestaan nu zowel kleine franchisenemers als zeer grote franchisenemers. Alles is mogelijk.

Motto franchisegever: "Kies het leven dat u verdient".

Nieuwsgierig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29