laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BELEGGINGSWEBSITE DIE KOERSDOELEN BEREKENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55819 23-08-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Deze beleggingswebsite berekent koersdoelen volgens een wiskundig model. Van de AEX index en AEX en Midkap-aandelen worden koersdoelen gegeven gedurende de dag om het kwartier, evenals aan het begin van de dag de koersen van elk uur en de slotkoersen voor die dag. De website informeert abonnees over deze koersdoelen en de gezondheidsindicator van de AEX. Tevens informeert de website haar abonees over haar eigen transacties en de behaalde successen. Klanten kunnen zich via een abonnementenmodel aansluiten.

Het unieke is dat de koersdoelen met een zeer hoge nauwkeurigheid worden berekend.

De website is in eigen beheer ontwikkeld. De koper dient zelf te investeren in beurssoftware voor koersinformatie en koersdata-abonnementen.

De website wordt te koop aangeboden inclusief de unieke formules waarmee de koersdoelen zeer nauwkeurig worden berekend.

Serieuze overnamekandidaten krijgen een verkoopmemorandum. Na persoonlijke kennismaking met de eigenaar/ontwikkelaar krijgen kandidaten inzicht in het verleden behaalde resultaten en worden alle relevante vragen beantwoord. Natuurlijk is de eigenaar bereid zijn kennis te delen middels een inwerkprogramma.

Het exploiteren van deze beleggingssite is een intensieve taak die erg overeenkomt met daytrading. Het rendement uit abonnementen en eigen beleggingen is erg hoog.

De vraagprijs voor het complete concept, inclusief de formules bedraagt voor de Nederlandse beurs EUR 1,75 miljoen; voor alle Europese beurzen EUR 12,5 miljoen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29