laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


THUISZORG ORGANISATIE ZOEKT ONDERNEMER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55755 15-08-2012 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Thuiszorg is een groeiende markt en zal dat de komende jaren blijven. Deze Engelse Franchisegever heeft een beproefde methode ontwikkeld en is klaar voor verdere groei. Er staat een professionele organisatie te trappelen om de Master Franchiser en franchisenemers in Nederland op velerlei gebied te ondersteunen. Met vakkennis, ICT-faciliteiten, trainingsprogramma's, sales & marketing, marktkennis, met alles wat nodig is om een professionele franchiseorganisatie in Nederland te helpen bouwen. Het Engelse Management Team is ook ervaringsdeskundige; iedereen heeft een naaste die zorg nodig heeft. Zij werken dus met hun hart en met hun hoofd; zorg verlenen en geld verdienen gaan hier samen.

Voor Nederland zoeken wij een Master Franchiser en franchisenemers die de mogelijkheden van thuiszorg zien en die zich thuis voelen bij de professionals van deze formule. Ervaring in de zorg is niet noodzakelijk, affiniteit is uiteraard wel belangrijk. Ondernemerschap met hart voor mensen is de basis.

In Nederland bouwt u uw eigen organisatie op; zoveel mogelijk gebruikmakend van de kennis en de managers en medewerkers op het Engelse hoofdkantoor. U werft de Master Franchiser direct of via een recruiter franchisenemers, die u ondersteunt bij de opstart van hun regio en begeleidt in hun groei en ontwikkeling.

Voor Master en franchisenemer valt er met deze formule een gezonde boterham met ruim voldoende en verantwoord beleg te verdienen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29