laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CASCO HORECARUIMTE IN CENTRUM VAN GOES (ZEELAND)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55734 14-03-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Nieuwe casco horecaruimte

Goes is een middelgrote stad met ca. 37.000 inwoners, centraal gelegen in Zeeland. Deze groeiende stad staat bekend om zijn gezellige en compacte binnenstad en is geliefd als vestigingsplaats bij vele ondernemers. Mede door de vele evenementen in en rondom Goes en de centrale ligging van deze plaats, kent deze stad vele bezoekers. Zowel de lokale bevolking als ook de toerist weet deze mooie winkel- en zakenstad te vinden. Goes heeft een grote regionale functie voor heel Zeeland.

Het nieuwe object is onderdeel van een klassiek en monumentaal in het centrum gelegen gerenommeerd gebouw (voormalige bibliotheek). Het nieuwe gedeelte ligt aan het nieuw te ontwikkelen cultuurplein in het centrum van Goes, direct naast de schouwburg “DE MYTHE” en tegenover de uitgang van de nieuwe parkeergarage met ca. 500 parkeerplaatsen. Deze schitterende horecaruimte aan het Bleekveld zal gesitueerd worden op de begane grond van dit complex dat tevens een aantal appartementen zal omvatten. Tevens is er ruimte voor een groot zonnig gelegen terras. Mede doordat er veel winkelend- en uitgaanspubliek zich in dit gebied bevinden, is dit een uitstekende locatie voor de juiste ondernemer die hier een goede formule weet neer te zetten.
De volledig casco horecaruimte heeft een BVO van ca. 430 m2. Dit is inclusief de aangebouwde serre (exclusief terras). De indeling van het geheel is in onderling overleg met verkoper/verhuurder nog aan te passen afhankelijk van het concept en de eisen van de huurder.
Verkoop- / huurprijs: op aanvraag
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29