laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PENSION MET 11 KAMERS TE ZOUTELANDE (ZEELAND)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55733 14-03-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Pension

Zoutelande kan gezien worden als een van de belangrijkste badplaatsen van Walcheren. Deze mooie plaats achter de duinen biedt vele recreatie mogelijkheden. Al van oudsher weten toeristen dit dorp te vinden. Buiten alle winkels en horeca die Zoutelande rijk is vindt men rond en in de directe nabijheid vele campings en bungalow parken. Het lange seizoen en de vele evenementen die hier georganiseerd worden brengt vele toeristen en dagjesmensen naar deze kustplaats. Vooral onze Oosterburen verblijven hier graag. Zoutelande heeft ook het enige stukje Zuiderstrand van Nederland en statistisch gezien de meeste zonuren op jaarbasis.
Gelegen in het centrum van Zoutelande, op een steenworp afstand van het strand, vindt u dit pension. Dit leuke bedrijf beschikt over 11 kamers. Hiervan zijn een tweetal kamers voor 1 persoon en enkele meer-persoonskamers. Vrijwel alle kamers beschikken over een eigen D/T. Tevens is er een ontbijtruimte/barretje met een aparte toiletgroep en een kleine keuken t.b.v. het ontbijt. Dit bedrijf is bijzonder geschikt als groepsaccommodatie in combinatie met verhuur van kamers in het hoogseizoen. De naastgelegen woning en 2 garages kunnen er bij gekocht worden.
Vraagprijs O.G. en inventaris:
€ 695.000,- K.K.
Koopprijs naastgelegen woning: € 150.000,- K.K.
Koopprijs 2 naastgelegen garages: € 30.00,- K.K.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29