laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE IN VEELBELOVEND CARWASH PROJECT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55686 06-08-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 50.000 - € 100.000 N.v.t. Eenmanszaak

omschrijving

- De onderneming verwacht een omzet van EUR 114,8k in het eerste jaar.
- De onderneming richt zich op de carwash markt aan de kust, waar door aanslag van zand en zout auto’s minimaal 1 keer per week moeten worden gewassen of worden afgespoeld om enig zicht te behouden.

- De onderneming zal een viertal wasboxen nabij de kust plaatsen en onderhouden. Deze wasboxen zullen op onbemande tankstations worden geplaatst. Deze stations verpanden graag een deel van hun grond omdat ze werken met enorm kleine marges op de brandstoffen. De benodigde vergunning is al voor gezorgd.
- De ondernemer heeft zo’n 10 jaar ervaring als exploitant van een tankstation.
- Er is de ambitie om verder te groeien en uit te breiden door meer wasboxen te plaatsen op vergelijkbare locaties.

- De onderneming verwacht in het eerste jaar een omzet van EUR 114,8k. Vanwege de lage vaste lasten van de wasboxen en de geringe variabele kosten wordt een totale opbrengst van EUR 81,7k verwacht.
- Deze omzet is gebaseerd op de inwoners van de desbetreffende plaats, door de jaarlijkse hoeveelheid toeristen die met de auto komen (ruim 3,3 mio) kan deze nog hoger uitvallen.
- Er is maar één concurrent in de omgeving. Daarvan zijn de wasboxen vrijwel altijd bezet. Dit toont aan dat er zeker vraag is naar meer wasboxen.

- De ondernemer is op zoek naar een financiering van EUR 50k tot EUR 125k. Hiermee kan het project gestart worden. Omdat de bank geen lening wil verstrekken is hij op zoek naar een investeerder die hem helpt de start van de onderneming te realiseren.

- De onderneming beschikt over zekerheden van EUR 50k en EUR 70k.
- Tevens is het exploiteren van wasboxen vrijwel risicoloos vanwege de relatief lage investering, geen personeel en geen debiteuren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29