laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CURSUS- EN TRAININGSBUREAU ACTIEF IN DE ZORG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55684 06-08-2012 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Namens één van onze opdrachtgevers bieden wij een onderneming aan die actief is met cursussen en maatwerktrainingen voor medewerkers in de zorg. Het betreft een besloten vennootschap met de volgende kenmerken.

De onderneming is van oudsher een specialist voor zorgorganisaties op het terrein van ouderenzorg en zorg voor mensen met een verstandelijke handicap. De diensten worden aangeboden in de vorm van trainingen (maatwerk en open aanbod), coaching, begeleiding en simulatie gericht op medewerkers op uitvoerend en direct aansturend niveau.

De laatste jaren heeft de onderneming met partners vooruitstrevende trainingsprogramma’s ontwikkeld waarmee ze de positie in haar niche heeft versterkt. De onderneming is geschikt voor overname door een organisatie die via een strategische acquisitie een positie wil opbouwen in deze markt of haar positie wil versterken. De onderneming is ook geschikt voor overname door een MBI-er met kennis van en ervaring in de branche.

Voor kandidaten met wie de verkoper voldoende aansluiting ziet is, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring, een informatiememorandum beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29