laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEK RESTAURANT OP MOOIE LOCATIE OP DE VELUWE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55601 31-07-2012 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

Gelegen op één van de mooiste locaties van de Veluwe, bieden wij u namens onze opdrachtgever dit unieke restaurant te Vierhouten aan.
Te midden van bossen en heide wordt hier met liefde, bevlogenheid en passie gewerkt. De gasten ervaren dat in de service, proeven dat in de gerechten en zien dat om hun heen. Er wordt veelal met verantwoorde, biologische en seizoensgebonden producten gewerkt. De keuken staat onder andere bekend om haar authentieke streekgerechten met een moderne twist.

Het bedrijf beschikt over 40 zitplaatsen in het restaurant, welke met zorg en oog voor detail is ingericht. Daarnaast zijn er twee terrassen aanwezig met een totale capaciteit van ongeveer 60 gasten. Omdat één van de terrassen overdekt is, kan hier van het vroege voorjaar, tot in het najaar buiten gegeten worden. Tevens zorgt dit voor een vergroting van de totale capaciteit van het restaurant. De gemiddelde besteding bedraagt circa € 50,= per persoon.

Het gehele pand is recentelijk gerenoveerd waarbij ook de zeer ruime bedrijfswoning onder handen is genomen. Naast drie slaapkamers, een luxe badkamer en een heerlijke leefkeuken, is er een riante tuin aanwezig welke veel privacy geniet. Op eigen terrein zijn er 12 parkeerplaatsen gelegen.

Kortom, een mooi en goed onderhouden bedrijf op een fantastische plek!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29