laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KARAKTERISTIEKE WONING MET WERKPLAATS EN BEDRIJFSRUIMTE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55284 31-07-2012 Bedrijfsruimten Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Sfeervol en karakteristiek wonen en werken in een fraai watersportdorp in het hart van Friesland.

Dit vrijstaande object bestaande uit een woning met werkplaats en bedrijfsruimte in twee geschakelde panden uit het begin van de vorige eeuw en staat op 643 m² eigen grond nabij het dorpscentrum aan de oude rijksweg (verkeersluw).

De woning zelf is recent verbouwd, voorzien van kunststof kozijnen, is prima onderhouden en ligt aan een rustige straat. De woning is beneden rondom en boven deels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door middel van centrale verwarming (nieuwe HR combiketel), in de woonkamer is bovendien een gashaardkachel geïnstalleerd.

De voordeur aan de zijkant van de woning biedt toegang tot de hal met toiletruimte, toegang tot een kantoor, de keuken en tot de woonkamer.

De ruime woonkamer is voorzien van een massief eikenhouten vloer en meet 30 m². Centraal in de woonkamer staat een sfeervolle gashaard die zorgt voor een aangename en sfeervolle verwarming van deze ruimte.

De praktische en ruime keuken van ca. 16 m² is voorzien van een recente opstelling voorzien van alle apparatuur waaronder een 6-pits gaskookstel met oven, een ingebouwde hoge koelkas, een vaatwasser en een dubbele wasbak.

Op de eerste verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel, ligbad en separate douche.

Schuin achter de woning staat een houten garage en om de woning en het naast liggende bedrijfsgebouw ligt een beschutte tuin.

Het bedrijfsgedeelte met een eigen entree aan de straat bestaat uit een goed geïsoleerde (geluid) werkplaats van ca. 85 m², een magazijn van ca. 60 m² en een pantry/kantine van ca. 12 m². Natuurlijk is er voorzien in krachtstroom. De bedrijfsruimte wordt gebruikt voor de exploitatie van een gereedschapslijperij inrichting. Deze bedrijfsexploitatie wordt eveneens te koop aangeboden. Het bestemmingsplan voor dit specifieke perceel luidt wonen en bedrijvigheid (ambacht/industrie).

De in dit pand gevestigde ambachtelijke slijperij van gereedschappen wordt eveneens ter overname aangeboden. De vraagprijs voor dit gezonde bedrijf met toekomstperspectief bedraagt € 99.000,00 exclusief BTW. Het betreft een activa transactie waarbinnen de inventarissen, machines, voorraden, klantenbestanden, debiteuren en de bedrijfnaam worden aangeboden.

Het Friese watersportdorp telt ca. 1.300 inwoners en heeft voorzieningen als twee basisscholen en een sportvereniging, een buurtsuper en een café. Natuurlijk zijn er ook diverse watersportbedrijven, het dorp ligt namelijk aan een rivier met rechtstreeks toegang tot het Pikmeer bij Grou en het Snekermeer. De middelgrote dorpen Grou en Akkrum zijn binnen 10 autominuten bereikbaar, grotere plaatsen als Leeuwarden en Heerenveen via de snelweg A32 binnen 20 autominuten.

De kenmerken op een rijtje:

- Vraagprijs € 295.000,00 kosten koper, aanvaarding in overleg;
- Vrijstaande woning, bestaande bouw;
- Woonoppervlakte ca. 190 m², Inhoud ca. 350 m³;
- 5 kamers, 1 badkamer, verdeeld over 2 woonlagen;
- Deels geïsoleerd en dubbel glas;
- Centrale verwarming (nieuwe HR combi ketel);
- Tuin rondom;
- Garage;
- Voldoende parkeergelegenheid;
- Perceeloppervlakte 643 m².

Tags (trefwoorden)
Bedrijfsruimte | werkplaats | magazijn | woning | te koop | overnameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29