laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VERKOOP VAN VLOERVERWARMING VIA INSTALLATEURS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55250 17-02-2013 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Een BV met daarin een goedlopend agentschap Benelux, voor een Duits bedrijf in vloerverwarming / koeling. De BV is goed ingevoerd in deze markt met uitstekende klanten in de installatiebranche. Het bedrijf wordt gerund vanuit kantoor aan huis en telt één werknemer, de eigenaar. Installatie geschiedt met hulp van goede en trouwe pool van inhuur-ZZP’ers. Bedrijf zit ondanks de ontwikkelingen in de bouwbranche goed in de lift dankzij de onderhoudsmarkt, De combinatie vloerverwarming en warmtewisselpomp is enorm in opkomst in de onderhoudsmarkt / coöperaties.

Voor een jonge, ambitieuze ondernemer ligt hier een prachtkans. Maar ook voor bestaande ondernemers in de verwarmingsbranche kan dit een prachtige aanvulling zijn van haar aanbod.

Omzet gemiddeld 500-600K per jaar met een EBIT gemiddeld van 150K-175K. Eigenaar is bereid op p.t. basis nog enige tijd mee te helpen voor verkoop of als coach. Zonder deel eigen geld is de koopsom in de huidige markt niet te financieren. Verkoop dit jaar wordt nagestreefd. Een verkoopmemorandum wordt eerst verstrekt na kennismaking op het kantoor van en met ons, de bemiddelaars.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29