laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPORTSTUDIO EN BEWEGINGSBEGELEIDING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55127 12-02-2013 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 50.000 - € 100.000 € 200.000 - € 300.000 Eenmanszaak

omschrijving

De onderneming is opgericht in 2007 en bestaat inmiddels uit een mooi gloednieuw pand met goede apparatuur en een enthousiaste klantenkring. Bij deze sportstudio zijn er mogelijkheden voor alle doelgroepen, vrouwen en mannen, op elk niveau, getraind of ongetraind. Alles afgestemd op de specifieke behoefte van de cliënten.

Er zijn tal van mogelijkheden om de onderneming verder uit te bouwen. Denk daarbij aan ruimere openingstijden, meer klanten of samenwerking met de lokale bedrijven. Ook is de activiteit goed te combineren met activiteiten zoals voedings- en gewichtsconsulentie, schoonheidssalon ed.

De onderneming wordt geleid door de eigenaar, waarbij gezegd moet worden dat zijn inzet thans niet fulltime is, omdat hij ook andere activiteiten heeft.

Naast training in kleine groepjes wordt ook 1 op 1 sport- en bewegingsbegeleiding gegeven op afspraak vanuit de eigen studio of op een locatie naar keuze.

Het pand (gebouwd in 2009, dus nieuw) verkeerd niet alleen in een uitstekende staat van onderhoud, maar is ook uitgerust met professionele apparatuur van topmerken en biedt de mogelijkheid om tot ca. 20 cliënten gelijktijdig te ontvangen. Kwaliteit gaat voor kwantiteit!

Het concept van de individuele begeleiding is vrij uniek. In de omgeving zijn wel enkele standaard sportscholen maar niet met dit specialisme en deze kwaliteit.

Het bedrijf is in Midden-Nederland gevestigd. Doordat ook op locatie sportbegeleiding wordt gegeven, reikt het klantenbestand verder dan Midden-Nederland.

Het pand is in eigendom van de onderneming en behoort tot de vaste activa. Huren behoort ook tot de mogelijkheden.

Het bedrijf levert een inkomen op van < € 100.000,- per jaar, waarbij uitbreiding goed mogelijk is.

Verkoop betreft een activa transactie.

Overdracht is going-concern inclusief:
- Klantenbestand;
- Inventaris en apparatuur;
- Onroerend Goed bijna nieuw en in uitstekende staat (of huur);
- Ruime overdrachtsperiode van kennis en ervaring.

De verkoopprijs voor deze onderneming en het totale onroerend goed bedraagt € 200.000,- . Huur van het pand (met eventuele koopoptie) is bespreekbaar, de overnameprijs van de activa en klantenbestand bedraagt dan € 25.000,-.
Een potentiële koper dient over minimaal circa € 75.000,- eigen middelen te (kunnen) beschikken om een volledige overname (inclusief onroerend goed) succesvol te kunnen financieren. Bij huur zult u moeten kunnen beschikken over minimaal € 25.000,-.

Een sportieve kans voor een ondernemer met een sportachtergrond of als uitbreiding voor een bestaand bedrijf in aanpalende sectoren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29