laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MAKE UP STUDIO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55111 10-07-2012 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze Retail formule is jong. Desondanks is er sprake van veel ervaring. Wij zijn van huis uit experts op het gebied van schoonheidsverzorging. Wij doen dat met onze internationale groothandel en met advies richting onze afnemers. Tot onze klantenkring rekenen wij professionals waaronder veel visagisten. Het succes van onze pilotwinkel maakt nu dat wij bezig zijn met de uitrol van een keten van studio’s waar ook de consument terecht kan voor professioneel make-upadvies en voor de aanschaf van producten.

Een belangrijk deel van de winkels wordt in franchise uitgegeven. Het zijn professionele winkels op toplocaties met een uitnodigende design inrichting en gebruikmakend van hedendaagse media. Daarvoor zijn nu op zoek naar geschikte kandidaat franchisenemers die het vermogen hebben om te helpen bij de uitbouw van de formule. Een geschikte kandidaat heeft vanzelfsprekend veel affiniteit met schoonheid, make-up en gevoel voor stijl. Je beschikt echter ook over een gezonde dosis ondernemersgeest en inzicht. Je hebt persoonlijke drive en ambitie. Je bent het type ondernemer dat actief de klanten opzoekt en benadert. Vanzelfsprekend realiseer je je dat ondernemen investeringen, in geld en tijd, vergt.

Als jij jezelf herkent in het profiel en de formule spreekt je aan dan krijgen we graag de kans om deze verder aan je voor te stellen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29