laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROEIEND FRANCHISECONCEPT UITVAARTBRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55057 04-07-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

De onderneming
Onderneming betreft een franchise formule voor de uitvaartbranche waarbij MVO hoog in het vaandel staat.
De franchisegever biedt een platform waar kennis en inkoopvoordelen beschikbaar zijn.
De onderneming heeft op dit moment 40 franchisenemers en een aantal partners welke een spreiding kennen over heel Nederland. De dekking dient verder ingevuld te worden met franchisenemers en de naamsbekendheid dient verhoogd te worden.

Benodigd
Autonome groei is mogelijk, maar de ambitie is groter. Daarnaast is het moment aanwezig in de markt om verder te groeien. Er wordt een investering en/of financiering gezocht van EUR 1,5 mio om middels een gedegen marketingstrategie en -budget een groeispurt te realiseren. Er zal worden samengewerkt met één van de beste marketingbureaus van Nederland.
De financiering kan in vorm van een lening en/of aandelen.

Investeringsmotieven
De onderneming is een onderneming welke recessieproof is. Uitvaarten blijven nodig, ongeacht de economische toestand. Juist nu kan de onderneming profiteren van het huidige sentiment doordat de Nederlandse burger veel aandacht heeft voor een eerlijke prijs vanwege de recessie.
De onderneming heeft bewezen op een duurzame wijze, autonoom te kunnen groeien. Er zijn voldoende mogelijkheden voor verdere (versnelde) groei. De onderneming streeft erna minimaal 60 franchisenemers aan zich te binden en mogelijk additionele diensten te gaan bieden aan de franchisenemers.
Vanaf begin 2013 vallen uitvaartverzekeringen onder complexe producten waardoor een provisieverbod zal gelden. Er is reeds een product beschikbaar welke dan zelfstandig in de markt gezet zal worden en een kruisbestuiving geeft aan het aantal uitvaarten uitgevoerd door de franchisenemers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29