laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBSHOP GESPECIALISEERD IN COSMETICAPRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55046 02-07-2012 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

De webshop is gespecialiseerd in bijzondere en goede cosmeticaproducten voor de licht tot donker getinte huid. Deze producten zijn in de regel moeilijk verkrijgbaar en er is nog niet zoveel keus. Deze compleet ingerichte webwinkel richt zich op een nichemarkt voor Nederland en eventueel andere landen.
Een webwinkel met duidelijke potentie in deze grote markt.

Het huidige concept heeft tot doel de aanschaf van deze producten te vergemakkelijken, het aanbod voor de gekleurde huid te vergroten en deze producten ook zelf te proberen. De winkel biedt op dit moment drie exclusieve merken met een mooie uitstraling, die elkaar versterken.
Voor diegene die in deze markt een snelle start willen maken is deze winkel een prima vertrekpunt, daar de opstartfase reeds voorbij is.

Er zijn drie fantastische domeinnamen beschikbaar, een ontworpen logo, de google-ranking is al behoorlijk hoog, de webwinkel is ingericht met betaalmogelijkheden en er is aan (internet)marketing gedaan. Tevens is een start gemaakt met de groothandelfunctie van deze producten.

Op dit moment is er één winkel in Nederland die deze producten afneemt en waar de producten getest kunnen worden. Op dit terrein is vanzelfsprekend uitbreiding mogelijk door bijvoorbeeld displays te ontwikkelen voor winkels, exclusieve verkooppunten en dergelijke.
De fabrikant van de producten heeft een beperking in het aantal afnemers in Europa. Bij voldoende verkoop is zelfs districtbescherming mogelijk.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29