laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DEVELOPER (FRANCHISE) VOOR FAST SERVING FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55030 28-06-2012 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Hartige en zoete crepes, geproduceerd zonder dat afzuiging nodig is, vormen de kern van deze luxe fast service franchise formule uit Engeland. Daar is de formule inmiddels marktleider en onder meer te vinden op een Londense luchthaven en op een markante plaats in de grootste shopping mall van Londen.
Essentieel is het vinden en verkrijgen van de juiste locatie; dat is een belangrijke taak van de persoon of organisatie die wij zoeken.
De formule is geschikt voor wie bereid en in staat is om in 5 jaar tijd 5 vestigingen te openen.
Wij zoeken dan ook ervaren ondernemers, bekend met horeca, een uitstekend netwerk in vastgoed en de kwaliteit om de mogelijkheden van een locatie in te schatten en te benutten. Iemand die vastgoedeigenaren weet te overtuigen van de noodzaak van aanpassingen.
Daarnaast bent u in staat een stevige organisatie op te bouwen of deze formule soepel in uw bestaande organisatie te integreren.
De investeringen zijn, naast de eenmalige entreekosten, rond de ? 150.000 per locatie. De entreefee is ? 75.000 + ? 10.000 per vestiging.
Een professionele en gedreven franchise organisatie ondersteunt u op alle fronten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29