laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISENEMER GEZOCHT VOOR CULINAIRE CADEAUWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55019 27-02-2013 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ondernemen bij een succesvolle franchiseformule, welke is geboren uit passie voor lekker eten en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten? Het betreft een internationale winkelketen met 82 winkels in 10 landen, waarvan 12 in Nederland en België. Het concept is gebaseerd op unieke kenmerken die deze innovatieve winkelformule tot een succes maken.

De basis is een culinaire cadeauwinkel met goede producten van de beste kwaliteit. Onze producten worden met zorg geselecteerd en veelal geproduceerd door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Hierdoor behouden ze hun authentieke smaak en proef je de mediterrane zon in onze kruiden, sauzen en pasta'’s. Wat de formule echt uniek maakt is onze olijfolie en azijn van de tap. Daarnaast zijn al onze producten dagelijks te proeven. Samen met het open karakter van de winkels, de aandacht voor onze klanten en de manier waarop de cadeautjes worden ingepakt, maakt dit een bezoek aan onze winkels een feestelijke culinaire beleving, waarvoor onze klanten graag terugkomen.

Hoe werkt het:
Als franchisenemer heb je bepaalde vrijheden en mogelijkheden van een zelfstandige ondernemer, maar weet je je altijd gesteund door de kennis en ervaring van het succesvolle concept. Iedere franchisenemer wordt opgeleid zodat hij/zij vertrouwd is met het concept en de verantwoordelijkheden. Het hoofdkantoor in Oosterhout zorgt voor intensieve ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, marketing, winkelinrichting, presentatie en verzorgt ook diverse trainingen.

Investering:
Tegen een financiële vergoeding maakt elke franchisenemer gebruik van onze naam- en naamsbekendheid. Alle winkels worden ingericht volgens de vastgestelde huisstijl. Daarnaast maak je gebruik van de knowhow, de zakelijke en technische methoden, de werkwijze en andere zaken die eigendom zijn van de formule.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29