laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TER OVERNAME AANGEBODEN HOTEL IN TWENTE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55003 26-06-2012 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het betreft een horecapand gelegen in het centrum van Tubbergen met de volgende capaciteit:
Het hotel beschikt over 26 kamers, welke verdeeld zijn over drie verdiepingen. Alle etages zijn zowel per trap als per lift te bereiken. Naast de hotelkamers, beschikt het bedrijf over een restaurant voor circa 40 personen, een sfeervolle lounge met open haard waar ongeveer 20 gasten plaats kunnen nemen en een gezellig café met een maximale capaciteit van 30 gasten. In de zomer kunnen de gasten heerlijk genieten op één van de twee terrassen waar het hotel over beschikt.
Tevens is er een ruime bedrijfswoning aanwezig, welke beschikt over vier slaapkamers, een ruime woon- eetkamer en een badkamer. De bedrijfswoning beschikt over een eigen entree.

Het in het pand gevoerde horecabedrijf is recent gefailleerd. Thans wordt het pand te huur aangeboden. De aanwezige keuken inventaris dient te worden gekocht

De ligging van het bedrijf op een centrumlocatie in het toeristische Twente biedt een ondernemer veel mogelijkheden qua bedrijfsconcept en doelgroepen. Zowel de privé markt, de toeristische markt als de zakenmarkt wisten het bedrijf in het verleden altijd te vinden.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29