laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GEZOCHT: GEDREVEN INTERNATIONALE SALES-ONDERNEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54987 25-06-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Een jong Nederlands bedrijf heeft innovatieve producten voor de uitvaartbranche ontwikkeld die uitvaarten persoonlijker maken. In Nederland en België verloopt de verkoop van deze producten via grote partijen. Voor het buitenland zoekt het bedrijf dringend meerdere ‘sales-ondernemers’ om aldaar het concept met grote snelheid uit te rollen. Doelstelling is snel marktaandeel te veroveren en dit te bestendigen door de standaard in de markt te zetten en een merk op te bouwen. De betreffende landen zijn in ieder geval: Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Maar ook andere (grote) landen behoren tot de mogelijkheden.

We zoeken hands-on, gedreven en resultaatgerichte ‘sales-tijgers’ die affiniteit met de uitvaartbranche hebben. Ondernemers met een groot lokaal netwerk die deuren openen en uitstekende deals sluiten. Met respect voor de lokale gebruiken en manier van zakendoen.

Hoewel de financiering geregeld is en de marges uitstekend zijn, vragen we toch een eigen investering van tenminste € 50.000,-. Dit om enkel echt serieuze sales-ondernemers aan te trekken. Vanzelfsprekend bieden we een uitstekende profit sharing en bij gebleken succes behoort participatie tot de mogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29