laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RIETGEDEKTE 5-STERREN GROEPSACCOMMODATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54985 25-02-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 V.O.F.

omschrijving

Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden: een zeer luxueuze en volledig rietgedekte 5-sterren groepsaccommodatie (capaciteit voor maximaal 32 bedden) met een aangebouwde zeer complete (en rietgedekte) bedrijfswoning, gelegen op een royaal perceel (ruim 1 hectare eigen grond) met een eigen (verwarmd) buitenzwembad (circa 50 m²). Er zijn daarbij voldoende uitbreidingsmogelijkheden op eigen terrein of voor hobby’s zoals het houden van paarden.

Het is geheel is landelijk gelegen op de grens van Friesland en Overijssel. De accommodatie ligt te midden van natuurgebieden zoals de Weerribben, de Lindevallei en de Rottige Meenthe.

Het aangebodene is de ideale accommodatie voor zowel kleine als grote groepen (tot 32 personen). Dit voor familie-uitjes, een vriendenreünie, vakantie voor groepen uit de zorg, het houden van vergaderingen en/of meerdaagse trainingen, workshops etc. In de accommodatie bevinden zich in totaal 13 slaapkamers, waarbij alle slaapkamers op de begane grond (7) beschikken over (modern) eigen sanitair op de kamer (douche, toilet en wastafel). De 6 slaapkamers op de verdieping beschikken alle over een wastafel op de kamer (met warm en koud water), waarbij ten behoeve van dit gedeelte er in totaal 2 douches en 2 toiletten beschikbaar zijn.

Het geheel is oorspronkelijk gebouwd rond 1900 echter, in 1977 volledig verbouwd en gemoderniseerd en nadien in 1995 verder uitgebouwd. De totale woonoppervlakte bedraagt circa 440 m² en de totale inhoud circa 1.400 m³. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 10.700 m² eigen grond. Hierop bevinden zich kort samengevat:

* Een fraaie rietgedekte bedrijfswoning met in totaal 4 slaapkamers en een complete badkamer op de 1e verdieping. Op de begane grond bevinden zich naast een ruime woonkamer met een moderne open keuken, een kantoorruimte, een slaapkamer, een complete badkamer en een berging;

* Een zeer complete 5-sterren (rietgedekte) groepsaccommodatie met in totaal 30 bedden, verdeeld over 13 slaapkamers, waarbij alle slaapkamers op de begane grond (7) beschikken over (modern) eigen sanitair op de kamer (douche, toilet en wastafel). De 6 slaapkamers op de verdieping beschikken alle over een wastafel op de kamer (met warm en koud water), waarbij ten behoeve van dit gedeelte er in totaal 2 douches en 2 toiletten beschikbaar zijn. De accommodatie beschikt verder over een moderne en professionele bedrijfskeuken, een separate eetzaal (circa 25 m²), een zeer ruime en stijlvol ingerichte huiskamer (oppervlakte maar liefst circa 100 m²!) met gezellige bar (met biertap en stamtafel) en verschillende zithoekjes;

* Een fraai chalet c.q. een klein vakantiehuisje (bouwjaar 2008) van circa 35 m², geschikt voor 2 a 3 personen met eigen keuken en sanitair. Deze accommodatie is daarnaast uitermate geschikt voor Bed en Breakfast of de verhuur in combinatie met de groepsaccommodatie;

* Een vrijstaande houten garage met bergzolder, verder ruime verharde parkeergelegenheid bij de entree, een royaal speelveld met diverse speelvoorzieningen, een verwarmd buitenzwembad van circa 50 m² (10 x 5 meter), een fraai aangelegde tuin met diverse besloten terrassen, verder een riante vijverpartij achter de woning;

* Een ruim (tot op heden onbenut) perceel grasland (achter de vijverpartij en de groepsaccommodatie), waar eventueel uitbreidingsmogelijkheden zijn of gebruikt kan worden voor het hobbymatig houden van paarden.

Vraagprijs € 1.250.000,-- k.k. Omzetindicatie € 160.000,-- per jaar. Benodigd eigen vermogen circa € 500.000,--. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren! Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29