laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EXCLUSIEF DISTRIBUTEUR VAN MULTI WAN ROUTERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54967 11-03-2013 Groothandel Groothandel in elektrische gebruiksgoederen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Het Internet is gebouwd rondom uitvalbestendigheid en er is altijd een ander reserve traject beschikbaar, vandaar ook de naam 'Web'. Maar zodra locaties van eindgebruikers worden aangesloten is deze redundantie niet meer beschikbaar, met als gevolg uitval. Met de zogenoemde Multi-WAN Routers van betreffende onderneming wordt Internet uitval bij eindgebruikers voorkomen. Deze routers verzorgen een 100% uitvalbestendige verbinding welke én sneller én ook nog eens 100% beveiligd is. Dit resulteert in lagere operationele kosten voor eindgebruikers (klanten), o.a. omdat er geen dure SLA's meer nodig zijn die de uptime van de huidige “enkelvoudige” aansluitingen bewaken.

Onderneming zoekt een investeerder/partner welke met kapitaal en verstand van zaken (ICT) en/of markt(segmenten) samen met de ondernemers de schouders er onder wil zetten om de ontwikkeling naar het volgende niveau te tillen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29