laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RELATIEGESCHENKENSITE MET KLANTEN: UNIEKE FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54940 19-02-2013 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Deze onderneming met inmiddels een groeiend klantenbestand heeft een uniek concept, waarbij relatiegeschenken van een voorgaand seizoen worden aangeboden met 50% korting. In tijden van bezuinigingen geeft dit de bedrijven de mogelijkheid om of goedkoper of een waardevoller geschenk voor dezelfde prijs te kunnen aanbieden aan haar relaties. Er bestaat geen enkel vergelijkbaar outletconcept in de branche van relatiegeschenken.

De ondernemer is zeer ervaren op het terrein van relatie- en promotieartikelen. Hij wordt in deze markt als belangrijke speler gezien en zijn jarenlange betrokkenheid in deze branche heeft ertoe geleidt dat de afspraken, zoals beschreven, met het belangrijkste deel van de aanbieders in deze branche inmiddels zijn afgesloten. Ook de website is inmiddels werkzaam.

Jaarlijks wordt er voor een bedrag van 1,25 miljard aan relatiegeschenken gekocht. Het aandeel van relatiegeschenken, die jaarlijks bij vaste fabrikanten wordt gekocht bedraagt 90%. Zo'n 10% van de markt koopt op basis van prijs ad hoc in. Dit segment bedraagt 125 miljoen. Als doel wordt een marktaandeel gesteld van 3% voor dit laastste segment in 2014 (resultaat voor belasing > 20%).

Om snel een flink marktaandeel te kunnen verwerven is het nodig dat er flink wordt geinvesteerd in oa. marketing en pomotie. OM voldoende werkkapitaal te hebben wordt een bedrag van EUR 150K gevraagd, tegen een aandelenbelang van 15%.

Een uitgebreide documentatie is beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29