laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LEVERANCIER MAATWERK INTERNETAPPLICATIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54886 11-06-2012 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 € 100.000 - € 200.000 € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Betreft de overname van een leverancier van maatwerk internetapplicaties middels een aandelentransactie waarbij 100% van de aandelen betrokken zijn.

De onderneming richt zich hoofdzakelijk op 3 disciplines:
- Het maken van klantspecifieke (mobiele) applicaties, waaronder corporate websites, zorg registratiesystemen en financiële applicaties.
- Het maken van gerelateerde modules, zoals: betalingssystemen en nieuwsbriefapplicaties.
- Het verzorgen van diensten zoals: hosting, onderhoud en support, mailings, se-curity scans en seo-scans (zoekmachine optimalisatie) in diverse en gereguleerde sectoren.

Het team bestaat naast het management uit een aantal gekwalificeerde medewerkers. Zij verzorgen alle werkzaamheden van programmeren tot projectplanning en het directe klantcontact.

De onderneming wordt ter overname aangeboden aangezien het management zichzelf niet als de juiste partij ziet om de onderneming naar de volgende fase te leiden.

Het bedrijf kan een meer dan interessante aanvulling zijn voor bestaande ICT-dienstverlenende bedrijven die uitbreiding zoeken. De onderneming heeft een overzichtelijke structuur en de klantcontacten lopen reeds veelal via de medewerkers, hierdoor is het bedrijf relatief eenvoudig te integreren door de overnemende partij.
Daarnaast biedt het bedrijf potentieel voor MBI-kandidaten die affiniteit hebben met de IT-branche en die middels een bedrijfsovername het zelfstandig ondernemerschap willen bereiken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29