laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WMO EN AWBZ DESKUNDIGHEID GEVRAAGD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54867 07-06-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze formule helpt cli?nten die het slachtoffer zijn van letselschade het maximale te bereiken als het gaat om de kwaliteit van leven op het gebied van wonen, zorg, welzijn en arbeid. Onze franchisenemers vormen de brugfunctie tussen verzekeraars, belanghebbenden en letstelschadeslachtoffers. Zij adviseren letselschadeslachtoffers en andere belanghebbenden bevredigende lange termijn oplossingen. Onze opdrachtgevers zijn veelal verzekeraars die sterk hechten aan kwalitatief hoogwaardige en objectieve inventarisaties en advies. Integraal onderdeel van de aanpak is de nazorg. Als franchisenemer bewaak je dat het werk wordt uitgevoerd zoals afgesproken en binnen het budget. Je bent daarmee de brug tussen de belangen van het letselschadeslachtoffer en andere partijen.
De voor ons ideale ondernemer is gedreven omdat de kwaliteit van leven voor het letselschade slachtoffer het uitgangspunt is, is de ideale achtergrond die van ergo- of fysiotherapeut maar ook mensen met andere (bredere) ervaring zijn zeker niet uitgesloten. Kennis van WMO en AWBZ is onontbeerlijk.
Je bent een relatiebouwer, kan goed luisteren bent klantgericht en graag in een netwerk actief. De organisatie biedt u o.a. een bewezen concept, prima opleiding en begeleiding, gebaseerd op veel ervaring. Relatief lage opstartkosten door de mogelijkheid om vanuit huis te starten. Het potentieel is groot, het risico beperkt en de zorg is een markt die nauwelijks conjunctuurgevoelig is.
Er is sprake is van lage opstartkosten o.a. door de mogelijkheid om van huis uit te starten. Desondanks heb je wel financi?le middelen nodig de onderneming op te starten. Aangezien de franchisenemer een redelijk groot gebied tot zijn beschikking krijgt en het in de rede ligt dat er snel sprake zal kunnen zijn van groei, wordt van de toekomstige franchisenemer naast ambitie ook de nodige organisatorische kwaliteit verwacht.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29