laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FANTASTISCH RESTAURANT IN DE HEUVELS VAN TAVIRA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54860 07-02-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Fantastisch restaurant gelegen op het hoogste punt in de heuvels van Alcaria do Cume in Tavira met een prachtig uizicht op de Atlantische Oceaan in de verte! Bezoekers uit de hele wereld komen eten bij dit unieke restaurant. Het is een zeer goed lopend restaurant dat per direct overgenomen kan worden!

Het restaurant is prachtig gelegen in een zeer natuurrijke omgeving op een half uur van Tavira. In deze omgeving genieten mensen van de rust en de pure natuur!

Het restaurant opende zijn deuren voor het publiek in maart 2007. Sindsdien is het een zeer goed lopend restaurant geworden. Het restaurant is goed georganiseerd en ruimtelijk opgezet. Ook is er luxe en effectiefe apparatuur aanwezig.

Boven het restaurant bevindt zich de woning met een prachtig uitzicht. De woning beschikt over 2 slaapkamers, een kantoorruimte, een woonkamer met open haard, grote keuken, een badkamer en een groot dakterras met prachtig uitzicht op bergen en de blauwe oceaan in de verte.

Het restaurant is volledig uitgerust met moderne apparatuur en met alle benodigde vergunningen voor een restaurant! Het restaurant biedt plaats aan 40 personen binnen, 40 terrasplaatsen en is gelegen op een perceel van 6.000m2 met een zeer kleurrijke tuin en een prachtig uitzicht. Tevens zijn er een personeelsruimte, diverse bergruimtes en gastentoiletten.

De woning en het restaurant beschikken over een ruime parkeergelegenheid, boorgat, cisterna en telefoon en internet aansluiting.

Dit fantastische restaurant is een van de meest aanbevolen restaurants in de Oost Algarve! Pak uw kans om direct een lopende zaak over te nemen en te genieten van de Portugese cultuur!

NU IN PRIJS VERLAAGD: € 295.000 !!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29