laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SNEL STARTEN IN EEN GROEIEND SEGMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54848 06-06-2012 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een jonge dynamische franchiseorganisatie in de food. Het primair product is het bezorgen van hamburgers. Hiervoor heeft zij geoptimaliseerde productie methoden ontwikkeld. De formule speelt in op belangrijke trends als gemak en kwaliteit. Aangezien de voedseltrend zich steeds meer richt op kwalitatief hoogwaardig voedsel voor iedereen richt het concept zich op een groot publiek.
Er is sprake van serieuze groeipotentie, de mogelijkheid voor een perfecte start in een commercieel interessant segment. Kwaliteit, service, snelheid en beleving van het product staan centraal. De exploitatie is 7 dagen per week geopend en via het internet kan de consument de gehele dag bestellingen doen.
De formule bewijst zich in Duitsland en er is een licentie afgegeven voor Oostenrijk alwaar de eerste vestigingen zijn geopend. Voor Nederland zijn wij op zoek naar de Master Franchisegever.
Voorkeur gaat daarbij uit naar een ervaren ondernemer die met deze formule in Nederland aan de slag gaat en, zodra hij of zij de formule beheerst, franchisenemers vindt en opleidt. De combinatie van het pionieren met het opbouwen van een nieuwe Nederlandse organisatie met de ondersteuning door de formule is de ideale combinatie om snel te kunnen acteren. De Masterfranchisenemer kan volledig gebruik kunnen maken van de ervaring die als is opgedaan.

Heb je interesse en ben je benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan contact met ons op!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29