laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRODUCENT VAN MAALTIJDEN VOOR ZORG ZOEKT KAPITAAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54842 05-02-2013 Industrie Voedingsindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 10 - 50 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Wij zoeken kapitaal voor een producent van maaltijden voor de zorg en ouderen thuis.
Concept:

Het concept bestaat uit het bereiden en leveren van“kant en klaar” maaltijden op restaurantniveau. De maaltijden worden samengesteld vanuit de zogenaamde SlowFood gedachte. Dat betekent dat ze zijn samengesteld zijn uit regionale, biologische producten, met hoge kwaliteit en zonder kunstmatige kleur- of voedingsstoffen. De maaltijden zijn snel en eenvoudig door de mensen te bereiden in de magnetron. Door toepassing van nieuwe (verpakkings)techniek van de maaltijden treedt er geen kwaliteitsverlies op van de maaltijd. De (ambachtelijke) kwaliteit van de maaltijd wordt verder geborgd doordat de maaltijden niet machinaal worden bereid maar door echte koks.

De maaltijden kunnen op bestelling worden gemaakt. Door de grote variatie in de ingrediënten hebben klanten een heel grote keuze zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. De bestellingen van de specifieke maaltijden kunnen via internet worden gedaan. Maar het kan ook op de bekende manier van het invullen van een formulier. De maaltijden kunnen huis aan huis worden geleverd. Maar centrale afleverpunten, bijvoorbeeld voor zorginstellingen, zijn natuurlijk ook mogelijk.
Door gebruik te maken van verse ingrediënten en het achterwege laten van toevoegingen, is de houdbaarheid van een maaltijd middels koeling maximaal tien tot twaalf dagen. Daarmee is het heel goed mogelijk om voor een hele week te leveren. En hebben de mensen alle vrijheid om op een eigen gekozen moment de maaltijd te genieten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29