laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE MEDITERRAAN FEEL-GOOD FOOD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54833 04-06-2012 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Winkels hebben in de traditionele vorm weinig kans van slagen. In de horeca is er sprake van een enorme concurrentie en zelfs kookstudio’s hebben het zwaar.

Onze formule aangevuld met dagverse producten, catering en kook clinics combineert al het beste van een restaurant en winkel. De formule draait om mediterraan feel-good food. We bedienen niet alleen alle eetmomenten van de dag, maar ook elk eetgedrag. Gasten kunnen ter plekke van topgerechten genieten, verse maaltijden meenemen voor thuis, maar ook mooie ingrediënten kopen om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Het is een doordacht concept dat inspeelt op alle hedendaagse ontwikkelingen. Binnen onze formule is het van grootbelang dat dienstverlening en gastheerschap bij jou in de genen zit. En je elke dag opnieuw waarmaakt wat je belooft. Daarbij is discipline op alle niveaus een vereiste.
Centrale inkoop, administratie, handboek, eerstelijns business advies en passie maken dat de ondernemer zich kan focussen. De focus ligt op de mensen, gasten en medewerkers. De formule brengt de gast binnen. Goede service en kwaliteit zorgen ervoor dat deze terugkomt. Enthousiasme bij gasten komt van de ondernemer en zijn team. Alleen zo kan onze gast een ervaring hebben die uitstijgt boven de verwachting.
Aangezien productkennis en koken van cruciaal belang zijn, moet je er rekening mee houden dat je deze zult moeten inhuren, indien je hierover niet beschikt. Het is een actieve formule die elke dag vraag om ideeën en inbreng. Het is dus van belang je over de nodige ondernemerschap beschikt evenals vermogen om hierin te investeren.
Als jij jezelf herkent in het profiel en de formule spreekt je aan dan krijgen we graag de kans om deze verder aan je voor te stellen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29