laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AANVULLING OP TEAM GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54832 04-06-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze onderneming is actief als intermediair in franchise. Naast de exploitatie van eigen formules zijn wij vooral maar niet uitsluitend actief in werving, selectie en ondersteuning van franchisegevers. Wij doen dat samen met een aantal associates. Wij ondersteunen elkaar met kennis en onze website heeft de nodige toegevoegde waarde. Het aantal, dat gebruik maakt van onze diensten groeit en in toenemende mate wensen deze nieuwe, maar ook onze bestaande opdrachtgevers een geïntegreerde aanpak van verschillende disciplines.

Wij zijn daarom op zoek naar associates die een aanvulling vormen op de vaardigheden en kennis die wij al bezitten. Ervaring met consultancy en of werving & selectie binnen Franchise is een pre. Je blijft voor eigen rekening en risico werken maar doet dit onder onze vlag en werkwijze. Hierbij kun je uiteraard ook rekenen op onze ondersteuning. De nadruk binnen de samenwerking ligt op de uitwisseling van informatie, contacten en het verhogen van de kansen (opdrachtgevers en kandidaat franchisenemers) in de markt.

Een van onze USP’s is de manier waarop wij ons positioneren. Wij geloven sterkt in de persoonlijke relatie. Zowel bij (kandidaat) franchisenemers en ondernemers als opdrachtgevers, presenteren wij ons op executive niveau. Beide krijgen dus te maken met maturiteit en daarmee het vertrouwen dat hierbij past.
Mocht je van jezelf vinden dat je de aanvullende kennis, ervaring en uitstraling hebt die daar bij passen dan maken wij graag nader kennis in een persoonlijk gesprek.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29