laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FOOD ONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54829 04-03-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 10 - 50 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Onderneming heeft een pilot store geopend in Zuid-Holland in februari 2011. De onderneming wil haar groei versnellen en zoekt hiervoor samenwerking met investeerders, eventueel via syndicaat, voor in totaal 1 miljoen euro (in milestones, per te openen nieuwe vestiging).

•Onderneming biedt betaalbare smaakvolle Sushi, met een constant hoge kwaliteit. Dit is onder andere mogelijk doordat de Sushi met een speciale robot van Japanse makelij wordt vervaardigd en de werknemers zeer goed getraind worden.
•Een concept/pilot store is geopend in een grote stad in Zuid-Holland. De vestiging draaide binnen 3 maanden operationeel cashflow neutraal en is nu operationeel cashflow positief.
•Al geïnvesteerd in conceptontwikkeling en Pilot store 600.000 euro (out of pocket).
•Onderneming zoekt een financiering/investering van 1 miljoen euro om daarmee 10 nieuwe vestigingen te openen. Te beginnen in een straal rond de eerste vestiging. De verwachting is dat de onderneming samen met een investeerder de benodigde financiering deels bancair kan realiseren. De financiering kan per te openen vestiging beschikbaar komen (milestone financiering).
•Gezocht wordt een venture capital-onderneming dan wel een syndicaat/fonds van Informal Investors en/of MBI kandidaten, bij voorkeur met ervaring in (op termijn internationale) buy-and-build.
•Naar verwachting zal een bovengemiddeld rendement gerealiseerd worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29