laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE DELICATESSENWINKEL LIMBURG/BRABANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54803 01-06-2012 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 50.000 - € 100.000 N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Ons bedrijf is een familiebedrijf, dat reeds sinds 1969 ambachtelijke chocolade-artikelen maakt. Wij hebben een zeer breed assortiment. Onze chocolade wordt veelal handmatig vervaardigd en staat bij de consument bekend als een topproduct met goede prijs/kwaliteit verhouding.

Via onze winkels (thans 9 in totaliteit) verkopen we aan particulieren. Daarnaast leveren wij maatwerk voor ondernemingen, zoals personeels- en relatiegeschenken, logobonbons en -tabletten. Tenslotte leveren wij chocolade aan geselecteerde groothandelsbedrijven en rechtstreeks aan de detailhandel, zoals bakkers en delicatessenzaken.
Door de unieke combinatie van atelier en winkels zijn onze producten altijd vers en kunnen wij topkwaliteit bieden voor betaalbare prijzen.

Wij zoeken:
Om de franchiseorganisatie verder uit te bouwen, zoeken we, overtuigd als we zijn van het succes van de formule, ondernemers die als franchisenemer een eigen vestiging in Limburg en Oost Brabant willen exploiteren. Speciaal zijn we op zoek naar franchisenemers voor de plaatsen Deurne, Horst, Vaals, Venlo en Venray.

Mensen die echt zelfstandig willen ondernemen kunnen zondermeer reageren. De combinatie van affiniteit met de branche en de nodige kennis van chocolade-artikelen maakt u tot een nog betere kandidaat.

Uiteraard bent u communicatief sterk en bent u een enthousiasmerend verkoper. Voor een franchisenemer geldt dat u zelf fulltime in uw winkel werkt. Aan het werken met klanten stelt u de hoogste prioriteit.

U beschikt over middelen om de eigen inbreng, welke benodigd is om een externe financiering aan te trekken, te kunnen voldoen.

Wij bieden u onder andere een bewezen en succesvol concept, prima opleiding en begeleiding, gebaseerd op veel ervaring bij de franchisegever en collega franchisenemers. Daarnaast is het potentieel groot, de markt nadrukkelijk aanwezig en is er sprake van een goede ondernemersbeloning, vooropgesteld dat u bereid bent zelf mee te werken in de winkel.

Bent u enthousiast geworden? Deel dan mee in ons succes!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29