laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OCTROOI TBV EEN MOBIEL PUIN VERWERKEND SYSTEEM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54797 31-01-2013 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De houder van dit octrooi heeft een systeem uitgevonden waarmee op slooplocaties puin direct kan worden gebroken, gezeefd en tot granulaat kan worden verwerkt. Het voordeel van dit unieke systeem is dat ook bij kleinere sloopwerken het puin rendabel ter plaatse en zonder extra vergunning kan worden verwerkt. Als gevolg hiervan kunnen sloop- en aannemersbedrijven omvangrijke (transport)kosten besparen en wordt het systeem beschouwd als een zeer duurzame vorm van puinverwerking.

Het systeem is op dit moment nog niet op de markt maar wordt binnenkort in samenwerking met een Nederlandse marktpartij geïntroduceerd. De octrooihouder is ondernemer/uitvinder maar heeft niet de mogelijkheden om dit (zeer) potentierijke systeem op eigen kracht grootschalig in de markt te zetten. Derhalve staat hij open voor een partij die deze capaciteiten (zowel eventueel organisatorisch als financieel) wel heeft en in staat is de (inter)nationale markt te bewerken. Het octrooi (incl. aanwezige kennis) wordt ter overname aangeboden waarbij de octrooihouder bereid is de kopende partij te helpen het systeem goed in de markt te zetten.

Voor serieuze en geschikt geachte partijen is nadere informatie over het systeem cq. octrooi (nav een persoonlijke kennismaking en) op basis van een ondertekende Geheimhoudingsverklaring beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29