laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIVERSEEL AUTOBEDRIJF ZUID-HOLLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54776 29-01-2013 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Wij bieden te koop aan een uitstekend opererend universeel autobedrijf aan in Zuid-Holland in het oostelijke deel.
Het bedrijf is sterk in de aan- en verkoop van automobielen van diverse bouwjaren en merken en heeft een betrouwbare regionale positie.

Door de hoge klanttevredenheid verschijnt het bedrijf regelmatig positief in de pers. Daarnaast is dit een waarborg voor herhalingsaankopen en herhalingsbezoek.

Het opereert op eigen kracht en is vrij van contracten met franchise organisaties. De onderneming bestaat al ruim 20 jaar en heeft vele vaste klanten die al jaren bij dit bedrijf komen voor aankoop, reparatie en onderhoud.

Het bedrijf bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie aan een drukke provinciale weg waardoor veel klanten het bedrijf weten te vinden mede door het aanwezige onbemande tankstation.
Het bedrijf heeft een mooie showroom aan de zichtzijde en een ruime werkplaats met 4 werkplekken.
Dit biedt ruime mogelijkheden om de activiteiten uit te voeren. Er is in en rondom het pand ruimte voor een kleine 100 auto's. Het autobedrijf heeft een APK-erkenning om de auto's te keuren en af te melden.

In het overnamebedrag is de complete inventaris met speciaal gereedschap opgenomen. Overname OG is bespreekbaar. De voorraad voertuigen blijft bij de huidige eigenaar, eventueel andere mogelijkheden zijn bespreekbaar indien gewenst. Een ideale uitgangspositie voor een autobedrijf dat de "vreemd" merk occasions vanuit een aparte vestiging wil aanbieden en de markt wil vergroten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29