laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MODERN RESTAURANT IN CENTUM ZWOLLE!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54733 22-05-2012 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Het bedrijf is gelegen in het centrum van Zwolle. De straat waaraan het restaurant is gevestigd, is nabij de Luttekestraat (winkelstraat). De omgeving kenmerkt zich door horeca, retail en woningen.

Door de entree komt men, via de tochtsluis in het restaurantgedeelte. Aan de linkerzijde staat een prominente bar die via twee zijden te bereiken is. Achterin is de halfopen keuken geplaatst. Voor de wijnliefhebbers is er de gelegenheid om verschillende wijnen per glas te drinken middels het “wine by the glass” systeem. De inrichting is modern maar sfeervol.

Restaurant: 45 zitplaatsen
Terras: 12 zitplaatsen

Het concept is het best te omschrijven als een combinatie tussen eten, loungen en drinken. Overdag is het mogelijk om lekker te borrelen met kleine hapjes. In de avond kan met heerlijk uitgebreid tafelen en na het diner is er gelegenheid tot loungen en worden er heerlijke cocktails geserveerd.

Op de eerste en tweede verdieping is een bovenwoning gelegen met eigen opgang. De bovenwoning is voorzien van een woonkamer, keuken, drie slaapkamers en badkamer. Verder is er een riant dakterras.

Kortom een zeer bijzonder object op een unieke locatie, waarbij de juiste ondernemer een goede omzet met dito rendement kan genereren.
Vraagprijs € 69.000,=
Bedrijfsinrichting en Inventaris

Huurprijs bedrijfsgedeelte: € 23.400,= excl. BTW
Huurprijs bovenwoning: € 10.200,= (niet BTW belast)


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29