laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BOEK EN KANTOORBOEKHANDEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54722 11-09-2012 Detailhandel Non-Food Boekhandels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 € 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Boek en kantoorboekhandel
Info bedrijf
Vof
Ruime winkel gericht op verkoop van boeken, kantoorartikelen, printer cartridges, tijdschriften, wenskaarten en met PostNL diensten gevestigd in een ruim pand op een goede locatie. Prima reputatie en klantenservice. Het is mogelijk het assortiment uit te breiden met bijvoorbeeld sigaretten, kansspelen, pasfoto’s, feest/cadeau artikelen e.d..
Locatie
Friesland. Het O.G. wordt gehuurd. Gunstige ligging in winkelcentrum in ontwikkeling. Ruime winkel, goede faciliteiten. Ruimschoots gratis parkeren.
Omvang
De onderneming is bij uitstek geschikt voor een ondernemers echtpaar dat de winkel zelf runt. Het is mogelijk de winkel met 2 mensen te bemannen. Eventueel kan gebruik gemaakt worden van aanvullende parttime werknemers. Er zijn 2 ervaren werknemers, één parttime werknemer met een nul-uren contract en één met een 38-urig contract dat in juli 2012 af loopt.
De omzet in 2011 was ca € 308.000 en is groeiende geweest sinds 2008.
De ondernemersbeloning is ca € 65.000 voor belasting.
Afzet
Zakelijke opdrachtgevers, particulieren.
Bijzonderheden
Goede reputatie opgebouwd sinds 2008.
Stijgende omzet en winstgevendheid.
Reden bedrijfsoverdracht.
De huidige ondernemer heeft te weinig tijd om dit bedrijf voldoende aandacht te geven i.v.m. zijn andere activiteiten. Hij wil het bedrijf overdragen bij gebrek aan bedrijfsopvolging. De ondernemer wil de nieuwe eigenaar eventueel inwerken in onderling overleg.
Activa transactie
De transactiesom is gesteld op € 39.150 plus de voorraad op overname datum. De waarde van de voorraad zal op de overname datum vast gesteld worden en is naar verwachting ongeveer €45.000 (gewaardeerd tegen inkoop kosten).
Deze onderneming is bijzonder interessant voor een ondernemers echtpaar dat of een ondernemer die het bedrijf verder kan laten groeien.
De bedrijfsmakelaar handelend in naam van deze kantoorboekhandel zal U graag nader over deze bedrijfsovername informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29