laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BOERDERIJ MET SCHUREN OP BEDRIJVENTERREIN, A1-LOCATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54700 18-05-2012 Bedrijfsruimten Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Vrij wonen en praktisch werken in een woonboerderij met een ruime loods en een kleinveestal op 2.870 m² eigen grond. Ligging aan een belangrijke invalsweg van Wolvega met aan de achterzijde een tweede oprit die toegang geeft tot bedrijventerrein “De Plantage”.

Bestemming kleinbedrijf en wonen.

Het grote oorspronkelijke boerderijgedeelte wordt bedrijfsmatig gebruikt voor opslag en veestalling en is bereikbaar via grote baanderdeuren aan de voorzijde, middels lage dubbele deuren aan de zijkant via een loopdeur aan de achterzijde.
Aan de achterkant van de boerderij bevinden zich twee aanbouwen die kunnen worden gebruikt als werkplaats of opslagruimte.

Op het erf bevinden zich verder nog een loods van ca. 220 m² en een veestalling/schuur van ca. 120 m². Ook bevindt zich hier een sleufsilo met betonnen vloer en betonnen wanden. Het erf is verhard, deels met beton, deels met gravel.

Het woongedeelte van de boerderij bestaat uit een voorhuis en de voormalige deel.

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Op uw verzoek kunnen wij u voorzien van een uitgebreide presentatie.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29