laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LINGERIESPECIAALZAAK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54688 16-05-2012 Detailhandel Non-Food Bodyfashion
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ter ovename aangeboden, Een winkel in omgeving Twente. De winkel loopt uitstekend, heeft al jaren een goede omzet en goede rentabiliteit. Lingerie-ervaring is niet noodzakelijk, omdat er ervaren medewerksters in dienst zijn. De winkel is instapklaar en vraagt op korte termijn geen investeringen. In onze winkel staan al jaren advies en service voorop! Onze klanten krijgen goed en eerlijk advies en we proberen een perfecte paskamer-experience te bieden. Daarvoor worden we beloond met veel trouwe klanten. Sinds de start in 1991 hebben we een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Er is momenteel een klantenbestand van 3000 actieve klanten, waarvan ruim 1/3 ook het e-mailadres heeft opgegeven. Locatie De onderneming is gevestigd in het centrum van de gemeente op een A1 locatie

Concurrentie: In het centrum zijn we de enige lingeriespeciaalzaak. Personeel: Naast de eigenaar zijn er 3 part-time medewerksters (1pers.32 uur,2 pers. a 16 uur) binnen de onderneming werkzaam. Het personeel is enthousiast, klantvriendelijk, ervaren en vakkundig.

Merken Lingerie: MarieJo, PrimaDonna, Chantelle, Marlies Dekkers, Passionata,Freya Nachtmode:, Cyell, Ringella,Rosch,Nanso Ondermode: Mey, Sloggi, Badmode: Cyell, SunFlair, Freya,Marlies Dekkers,Antigel, Beachlife Herenmode:Bjorn Borg,Tommy Hilfiger,Sloggi,Dim

Brutomarge: Bij de meeste artikelen hanteren we een opslag van 2,1 tot 2,4 x inkoopprijs=verkoopprijs. artikel,. De gerealiseerde brutomarge voor 2011 is van de omzet.

Voorraad: De voorraad bestaat deels uit mode en deels uit standaardartikelen. De standaardartikelen worden wekelijks nabesteld. De modische collectie wordt gedurende het hele jaar, m.u.v. december en juni, uitgeleverd, zodat er steeds nieuwe collectie kan worden aangeboden. De modische collecties zijn gedurende het seizoen grotendeels nabestelbaar.
De waarde van de voorraad ligt tussen ? 60 en 100.000,-, afhankelijk van het moment in het jaar.

Betalingen: Betaling geschiedt nu via Intres. We betalen via incasso op 8 dagen en ontvangen daarmee maximale betalingskorting.

Huurovereenkomst: De huurovk loopt tot 1 maart 2013. De normale huurtermijn is 5 jaar. Huurprijs is 40.000 per jaar ex.BTW voor 160m2 en 60m2 opslagruimte.
Overname - Modische voorraad tegen boekwaarde (afschrijving volgens Mitex tabellen, 30 ? 40% op jaarbasis) afhankelijk van moment van overname - Basisvoorraad tegen inkoopwaarde - Klantenbestand/winkelmateriaal/inrichting/computer+kassa/beveiliging/webshop


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29