laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NIEUWE VORM VAN GEZONDE FASTFOOD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54672 16-05-2012 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 N.v.t. € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

- De ondernemer wil franchisenemer worden van een bedrijf met een uniek voedingsconcept. Dit concept is momenteel niet te vinden in Nederland.
- De franchiseformule betreft het voorzien van verse hartige hapjes en cr?pes gemaakt van organische en natuurlijke ingredi?nten. De etenswaren kunnen makkelijk meegenomen worden om onderweg geconsumeerd te worden.

- De formule is de gezonde tegenhanger van de ongezonde fast food concepten. Aangezien de voedseltrend zich steeds meer richt op gezond voedsel voor iedereen richt het concept zich op een groot publiek.
- De ondernemer wil een eerste vestiging in een groot winkelcentrum in de Randstad starten. Hierna zal doel zijn om tot een totaal van 20 tot 30 vestigingen te komen.

- De ondernemer heeft reeds twee personen op het oog die geschikt zijn om door te groeien tot vestigingsmanager. Verder heeft de ondernemer nauwe banden met een bedrijf dat snel personeel kan leveren indien nodig.
- De formule heeft zich bewezen in het centrum van Londen waar al 7 jaar enkele winkels gevestigd zijn nabij winkelcentra en toeristische trekpleisters. De ondernemer zal volledig gebruik kunnen maken van de ervaring die hier is opgedaan. Inmiddels zijn er 4 winkels operationeel in Londen.

- De ondernemer is op zoek naar een financiering groot EUR 300.000,- om de eerste vestiging operationeel te krijgen.

- De ondernemer brengt zelf een bedrag in van groot EUR 50.000,-
- Per vestiging wordt er een omzet tussen de EUR 400K en EUR 500K verwacht.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29