laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NATUURKAMPEERTERREIN OP 3 HECTARE EIGEN GROND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54648 15-05-2012 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 200.000 - € 300.000 Eenmanszaak

omschrijving

Het aangebodene betreft een ?cht natuurkampeerterrein op in totaal circa 3 hectare eigen grond. Het is gelegen net buiten het dorp Sellingen (in het zuidoosten van de provincie Groningen), hetgeen onderdeel uitmaakt van de gemeente Vlagtwedde. Deze gemeente profileert zich als h?t verrassende Groningen! Het schitterende Westerwoldse landschap biedt volop gelegenheid om te recre?ren en te genieten van alle natuurschoon!

De natuurhistorie heeft ervoor gezorgd dat het omringende terrein reli?f kent en dat het kampeerterrein feitelijk is gelegen op een plateau dat uitkijkt over het oude beekdal van de vroegere Eems, zoals deze door het gebied meanderde in de laatste ijstijd. Er is thans sprake van een parkachtig, vogelrijk bosterrein met een aantal open kampeerveldjes (gras) met mooie doorkijkjes en een uitloopmogelijkheid naar het aansluitend natuurgebied.

Deze echte natuurcamping beschikt over circa 30 toeristische kampeerplaatsen en een (zeer) eenvoudig sanitairgebouw. Gasten kunnen zelf een plek uitzoeken in de natuur; er zijn geen vaste plaatsen. Op het terrein zijn alleen algemene voorzieningen aanwezig zoals water en riolering (geen elektra). Van belang is dat er bestemmingsplantechnisch een bedrijfswoning toegestaan is! Van de circa 3 hectare eigen grond heeft thans circa 2 hectare een verblijfsrecreatieve bestemming. Er zijn dan ook voldoende mogelijkheden op eigen terrein om het aantal kampeerplaatsen uit te breiden. De overige circa 1 hectare heeft de bestemming ?Natuur?. Hierop bevindt zich (deels) een eigen ven.

Vraagprijs ? 240.000,-- k.k. Huidige omzetindicatie ? 10.000,-- per jaar. Het bedrijfje wordt geexploiteerd door een alleenstaande oudere dame. Benodigd eigen vermogen circa ? 100.000,--. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren! Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29